Sovit ut!

Oj, vaknade strax efter tio idag! Sjukt skönt att få sova ut nån dag! Godingen har varit igån sen tidigt i morses...
Pappa lagar middag, idag blir det fläskfilé, bearnaisesås och..., jag vet inte vad det blir till, en överraskning.
See you later!


Med all rätt att skryta

Ja, jag måste ju skryta lite..., jag hade ju rätt idag IGEN!!! Även om det inte blev som jag hoppades, men det blev ju som jag trodde. Johan fick lämna Idol, vilket han borde ha gjort för läääänge sen.
Nu gäller det bara att Alice gör dåligt ifrån sig nästa fredag och Robin gör ett felfritt framträdande, Kevin är ju redan klar finalist. Jag hoppas så att det blir Robin som står brevid Kevin i finalen. Nästa vecka kanske jag får tok ringa och rösta på Robin, vi får se hur hans framträdande blir. Längtar redan till fredag...

Fredag 28/11 2008

Är i Kalv hos pappa och Ulrika. Jag och godingen tog bussen till Svenljunga och där hämtade Ulrika oss. Vi har ätit hamburgare med bröd idag, mums! (Heidi kan du räkna ut hur många kalorier en 90g hamburgare med mycket dressing innehåller? hahahah).
Bilderna som jag lovat kommer, vet inte riktigt än när men när jag kommer hem så ska jag fixa det.
Ingen "Singing bee" idag..., fan va tråkigt, men då har jag ju tid att blogga istället!!!
Kanske kommer ett till inlägg senare, måste ju skriva hur det gick i Idol!

Fredag igen!, I love it!!!

Hahahaha, det va ett av dom roligaste Idol program jag har sett. Ja men såg ni Johan, han krossade ju tjejens hjärta. Stackars flicka, hon kommer ju inte att bli normal på mycket länge...

Johan Palm     Nej nej nej, detta va inte bra. Ikväll åker han!
Alice Svensson     Nä, jag tyckte inte att detta va så bra heller. Som juryn sa, hon levde inte ut så mycket som hión brukar.
Kevin Borg     Han är ju alltid bra! Spelar ingen roll vad han gör, hans röst är ju så perfekt!
Robin Bengtsson     Innan han gick ut på scen sa han att han skulle se gladare ut. När han sjöng och jag inte kunde se att han drog på smilbanden tänkte jag att nu åker han. Men sen kom smilet! Han är absolut kvar!

Johan Palm     Detta gjorde han bra! Tycker dock synd om tjejen som han satte sig på knä framför, hon såg ju helt förstörd ut.
Alice Svensson     Ja, det va rätt ok. Tycker fortfarande att hon har mer att ge.
Kevin Borg     Finns inget mer att säga, han är en av finalisterna!
Robin Bengtsson     Shit, det här va bra! Nu ser det ljust ut igen!

Ja då har idolerna sjungt sina låtar. Jag tror att Johan får lämna. Men denna veckan hoppas jag på att Alice blir den som får lämna Idol istället. Och anledningen till det är att jag tror att Robin har lättare för att slå ut Johan nästa vecka, för i finalen blir det Kevin och Robin. Kevin kommer att vinna, men tvåan klarar sig bättre...
Ja vi får se hur det går, om 40 minuter vet vi!

Förlåt förlåt förlåt!!!

Förlåt Ulrika men jag har inte hunnit att lägga upp bilderna idag, gör det imorgon, promise. Har städat å fixaå haft mig idag.Burit alla kartonger plus lite till ner till källaren, sex vändor upp och ner på typ tio minuter, varför ska jag alltid göra allt i sista stund???? Men men, nu är det gjort. Igår och idag julpyntades det, kanske lite tidigt men ska man hinna innan första advent så får man ju passa på när plutten är på dagis, det går ju inte att springa upp till vinden å hämta kartonger och samtidigt bära honom, nej nej. Imorgon ska jag visa er hur fint vi har fått det här hemma med all julpynt! Kan ni tänka er, den som hatar julen mest har också mest julpynt, helt sjukt!


Hatar lördagar

Lördag kväll och som vanligt inget vettigt på TV!!!! Åhhh vad jag hatar lördagar, det finns ju inget att göra och absolut inget att titta på. Tidigare på dagen idag så kändes det som söndag, sen kom jag på att det bara är lördag, suck...
Vet inte vad det va med mig idag på morgonen, en kvart efter att vi vaknade så drog jag fram dammsugaren och körde runt lägenheten ett varv och sedan moppade jag, Elias gick efter och torkade golvet... Va gullig han är som hjälper till, han menar ju bara väl. Sen kom pappa och Ulrika. Jag hade fortfarande världens berg med disk kvar, men det gick rätt så fort att diska upp det när dom kunde underhålla Elias under tiden.
Undra om jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på någon film, men tänk om jag väcker Elias då..., nä jag får nog gå lägga mig och läsa istället. Det tråkiga är ju att jag inte har hittat någon riktigt intressant bok att läsa. Är det någon som kan ge mig boktips????

Avundsjuk

Idag på kvällen kom mamma förbi hos oss. Hon ville ju så gärna träffa Elias igen och säga hejdå innan hon och Taina åker till Teneriffa imorgon..., visst låter det skönt? I torsdags så kan jag erkänna att jag va lite smått avundsjuk, värme är ju alltid skönt... Men när vi nu har fått snö så känner jag att avunsjukan har lagt sig lite. Det är ju inte varje år vi har snö så man får ju passa på att njuta så länge snön ligger kvar på backen. Har hört att det ska bli mildare på onsdag redan..., det betyder ju att snön då kommer att försvinna... Så på onsdag kommer nog avundsjukan tillbaka kan jag tänka mig.
Iallafall, när mamma va här idag så lämnade hon videokameran, så nu jäklar ska det dokumenteras, alla hans hyss och framsteg.

Elias är sjuk igen...

Nu har Elias åkt på förkyldning och en envis hosta igen, jag tycker inte att det va längesen han va sjuk... Nu är det nästan en timme sedan jag la honom och nu har han slutat att hosta, stackars min lilla pojk... Hoppas han mår bättre imorgon för då ska vi ut och åka pulka! Ja för nu på kvällen har det snöa så pass mycket att man kan åka pulka! Gud vad jag älskar vintern med massa snö och kyla, mmm I like it! Jag undrar så hur Elias kommer att reagera när han åker pulka. Han åkte pulka förra året men då va han ju bara en liten bebis så det minns han nog inget ifrån. Ja vi får väl se imorgon om det blir någon pulka-åkning, I hope so!

Rätt igen!

Oj oj oj, inte trodde jag att Robin skulle hänga löst, men han fick ju snabbt gå sätta sig på sin rätta plats. Sen va det Anna och Johan som stog kvar där. Och den som fick lämna Idol va Anna, tyvärr... Jag hoppades att Johan skulle få åka hem, men hans fans ger inte upp!
Ja, jag gissade rätt igen! Hmm, borde kanske söka till juryn???

Spänningen stiger...

... för snart börjar Idol igen! Jag verkligen älskar fredagkvällar! Undra om jag får rätt denna veckan igen??? Det återstår att se. I´ll be back soon!

Min lilla bus-unge!

Elias är den roligaste person jag känner! Idag efter att vi hade ätit så skulle jag tvätta mina händer. Elias gick till vardagsrummet. När jag kom dit så stog han vid bordet och höll i mitt glas med rätt mycket dricka i. När han fick syn på mig blev han så rädd så han skulle skynda sig att dricka bara det att han hällde allt över hela ansiktet och håret.... Så det va ju bara rill att bada honom. Tror att han gjorde det me flit för att få bada. Efter badet va hela vardagsrummet blött, ja ja, varför inte bada och moppa samtidigt?, två flugor i en smäll!

     

     

Sista bilden är ju så skön. Jag frågade honom om han visste vart snoppen va, "där" sa han då. Min lilla goding!


Sjung så det ryker!

Nu är det Singing bee som gäller, final dessutom! Vad ska jag se på kommande fredagar??? Idag blir det inte till att sjunga med som jag gjorde förra veckan, Elias sover ju och inte vill jag väcka honom. Kanske ska jag söka till nästa säsong av Singing bee?, det är ju rätt roligt att göra bort sig, för inte har jag någon sångröst över huvudtaget...
Nu börjar det. Sjung så det ryker där hemma!

Vem tror ni får lämna Idol? Jag tror det blir...

Kvällen tema va kärlek.

Robin Bengtsson     Bra start på tävlingen! Oj oj oj, han har växt som fan!!! Sjukt bra tycker jag! Ikväll är han lätt värd min röst!
Kevin Borg     Åhh vilken gullig kille han är!!!! Till och med jag blev tårögd... Lät som att han sjöng direkt från hjärtat till sin fina flickvän. Bra!
Anna Bergendahl     Hennes röst är ju så fruktansvärt BRA, men uppträdandet va inget vidare. Inte dåligt, men inget speciellt heller.
Johan Palm     Hoppsan, tappade texten lite men fixade det rätt bra med lite skratt. Tyckte det va rätt ok! Såg ut som att han hade tårar i ögonen, gulligt!

Alice Svensson     Störde mig lite på att hon höll på med vänster hand hela tiden. Annars så tyckte jag att det va hyfsat bra, kanske inte det bästa...

Efter första rundan så tycker jag att Anna, Johan och Alice ligger i riskzonen. Robin och Kevin va sjukt bra!!!!!!

Robin Bengtsson     Fy vilken tråkig låt, men nu ska man ju inte gå efter hur bra låten är. Rösten är ju näst intill perfekt, och han är ju för söt när han spelar gitarr.
Alice Svensson    Oj, hon hade ju inte valt den lättaste låten direkt... Låten passar henne, hon är en tjej med mycket attityd, men hon visade inte så mycket attityd, men jag tycker att hon gjorde det bra!
Kevin Borg     Han är ju bara för skön! Jag blir så glad när jag ser honom på scen, han smittar verkligen av sig. Han får dela min röst med Robin ikväll.
Anna Bergendahl     Ja rösten sitter ju där den ska, ingen snack om saken. Uppträdandet va ju inget speciellt men passade bra till låten.
Johan Palm     Hörde inte riktigt från början för jag pratade i telefon. Men det jag såg och hörde (bara skrik av fansen...) tyckte jag va ok.

Ok, nu efter bägge rundorna så tror jag att det faktiskt blir Anna, Johan och Alice som hänger löst. Sen tror jag att det blir en tjej som får lämna, även om jag tycker att Johan borde åka hem för han gjorde sämst ifrån sig, men han har ju allt sör många fans. Vem av tjejerna det blir som får lämna Idol vet jag inte riktigt...., hmmm tror att det blir Anna tyvärr...
Robin och Kevin va klart bäst ikväll!!!!


Elias hälsar

Nu har jag lagt godingen i sin säng, herre gud va trött han va. Han har inte somnat riktigt än, jag hör honom prata med sig själv, eller han kanske har en låtsas kompis där inne??? Imorgon ska jag få låna mamma och Ulf´s videokamera, det ska bli roligt! Vill ju dokumentera alla Elias framsteg och tokigheter...
Ikväll är det Idol som gäller, och Singing bee såklart! Det är final i Singing bee. Idag kan jag inte sjunga lika högt som jag gjorde förra veckan, för då lär jag nog väcka Elias.
Va rolig min lilla goding är. Han ligger i sängen och tjatar och helt plötsligt kan han börja gråta för att sedan fortsätta sitt tjötande. Går jag in till honom så sätter han sig upp i sängen och säger "där där där". Nä, jag får nog gå och hämta upp honom en stund.  bbbbb                        c  c b  ythhhhhhhhhhhhhwszexd r   
Ja, det va en hälsning från Elias till er alla...

Säsongens första snö!

Igår kväll vid halv tio började det snöa lite, väldigt lite. Sen när jag gick och la mig vid elva så va det lite vitt ute.
I morses när vi vaknade så va det lite mera vitt. Jag bara ÄLSKAR snö!!! Och tur för mig att det kom snö, för jag brukar ju inte ha jacka på mig om det inte är minus grader och snö. Och eftersom min kofta stinker pink så blev jag ju tvungen att använda min jacka. Hoppas det kommer mer snö!


Elias favorit program på tv

Elias har äntligen hittat sitt favorit program på tv. Han kanske inte har samma intresse som dom flesta barn, bolibompa, latjo lajban mm. Nej nej, inget sånt inte. Hans favorit program är KENO! Ja, ni läste rätt. Och kan ni gissa varför?, jo det är ju bollar där!


Magisk dag i söndags

Ja det kan man kalla det, eller så va det bara jag och Elias som tyckte att det va det.
Någon gång vid fem tiden på eftermiddagen i söndags så från ingenstans så ställer Elias sig upp och bara börjar gå. Visst han gick innan också men han har inte kunnat ställa sig upp utan att stödja mot något. Men i söndags mitt i leken bara han ställer sig upp och börjar vandra iväg. Han gick å gick å gick i 45minuter-1timme, inte illa va?
Jag tror att han på natten hade lite värk i benen eller så drömmde han att han gick för han sprattlade lite med benen och grinade lite smått.

                          

Lekplatsen

Igår va mormor på besök. Vi va och åt lunch nere i stan. Innan vi åkte till knalleland så stannade vi till i stadsparken så Elias fick leka lite.

  

Hahaha, ja, jag har lika roligt jag, om inte roligare!



     

  

Jag åkte tunnel-rutschkanan med Elias. Tänkte att jag sätter mig på min kofta eftersom jag har vita byxor. När jag sen skulle ta på mig koftan igen så kände jag hur den stank pink!!!, fy fan va äckligt! Vad är det för jävla svin som pinkar på lekplatser, dessutom i rutschkanan???? Tur att det inte va så jätte kallt igår för jag fick gå utan kofta. Jag blev ju också rätt varm när jag lekte med Elias. Men jag kände hur folk tittade på mig som om jag vore dum i huvudet.

     

Nä, Elias ville inte åka till knalleland, han ville fortsätta leka. Han fick leka lite till men sen åkte vi till knalleland.


Elias äter pizza

Här kommer bilderna som jag lovade. Elias äter pizza, sååå sööööt!


     

Det ser ut som att han har ätit en hel pizza men det har han givetvis inte!

Konstverk

Oj jag glömde berätta en sak. Idag har jag fått en sak av min lilla goding. Igår ritade han sin första teckning hos mormor och morfar Ulf, och den teckningen gav han till sin mamma... Tror att jag ska köpa en ram och rama in den, det är ju hans första men säkert inte hans sista konstverk... Tänk när han ska rita en massa teckningar på dagis, tur att vi har plats på väggarna här hemma.

Lördag kväll

Nu har vi ätit pizza, eller för ett tag sen. Elias va så söt när han åt pizza, jag tog kort som jag tänkte att jag skulle lägga upp imån. Vi har även kollat på en film, "Himlens hjärta", den va ok men inte jätte bra. Den va lite rolig emellanåt, det bästa va ju att Persbrandt va me...
Det va faktiskt riktigt skönt att kunna kolla på film fastän godingen är hemma. Men jag vågar inte göra det när jag är ensam, är så rädd för att jag ska somna och inte höra honom när han vaknar och vill ha välling.
Jag tror att Elias kommer att sova jätte bra inatt, både jag och Heidi busade så mycket med honom innan han gick och la sig, han somnade på en gång. När jag gick in för att kolla till honom så låg han på tvären i spjälsängen, så gulligt...
Fy fan, jag HATAR lördagar, finns inget vettigt på tv, "Stjärnor på is", "Tack gode Gud", nä tack!!!! Jag får väl kolla på "Sing a long" på trean och sen på "Beck - Mannen utan ansikte" på tv 4 plus. Jag tror att jag lägger mig i sängen och tittar på tv, för då gör det inget om jag skulle somna, vilket jag garanterat kommer att göra...
Tack Heidi för en trevlig kväll!, vi får göra om det någon mera gång!!!

Pizzan är påväg

Heidi är och hämtar pizza nu, mums det ska bli gott!!! Tänkte att Elias skulle få en egen pizza men jag känner att jag inte är så hungrig så det räcker nog att vi delar. Det blev samma pizza som alltid, tomat, ost, skinka, champ. och räkor. Vilken pizza är eran favorit???

Mycket god sömn!

God morgon alla mina läsare! Har ni sovit bra? Det har jag gjort, sååå bra!!! Efter att ha kollat på Idol igår så blev jag så sugen på att titta på Dirty Dancing, gillar verkligen slutet. Men vet ni vad som hände??? Jag va vaken hela filmen, nästan iallafall, det va kanske en kvart kvar, jag tänkte att jag blundar lite, jag hör ju när låten börjar. Vet inte vad som hände men jag vaknade långt efter att filmen va slut... Jag som hade väntat så...
Idag kommer godingen hem, vi ska ha uppesittarkväll! Heidi skickade ett sms till mig idag på morgonen och undrade om jag ville äta pizza eller max och se på film. Det passar ju perfekt om hon inte tycker att det stör att Elias är med. Elias gillar pizza, han kommer att bli sååå glad!!! Undra vilken film det blir?, några idéer?

Jag är ju så bra!

Va bra jag är på att gissa!!!! Det blev Robin Eriksson som fick lämna idol. Rättvist tycker jag, om man bara kollar på kvällens uppträdande. Om man kollar på helheten så vet jag inte riktigt. Jag gissar ju bättre än juryn, det är jag och Laila. Ok, är det någon som ska spela på lotto och vill ha hjälp med nummer?, hahaha skoja bara!

Semester rätta stället?

Jag skrev ju alldeles nyss att jag tycker det är skönt att vara själv, men ibland saknar man någon att krama om. Visst kramas jag och Elias men jag menar att jag saknar att krama om en pojkvän... Det va länge länge sedan jag kramades med en pojkvän... Vart i hela världen hittar alla sina pojkvänner??? Krogen?, kryssningen?, cafét?, semestern?, ja jag kan rabbla upp hur många ställen som hellst. Mitt ex hittade jag på semestern, det höll i nästan 4½ år, inte illa, men sen gick det snett. Kanske ska ta och ge mig ut på semester?

Är jag roande???

Gud vad det är skönt att vara helt själv! Vo det är klart att jag saknar min goding men jag tror han hade tagit på sig hörselskydden idag... Det är ju "Singing bee" på trean, och det är ju så roligt att sjunga med! Här vart jag bor är det rätt så lyhört, undra vad grannarna tänker??? Äsch, vem bryr sig? Dom kanske tycker det är roande?, dom har ju inte klagat än iallafall. Ikväll har dom ju så bra låtar på singing bee så man kan ju inget annat än att sjunga med!!!

Mina kommentarer och analyser

Veckans tema va soul & duett, lite spännande... Alla har ju inte en röst för att sjunga soul.

Kevin Borg   Nja, jag tyckte inte att det va så bra, tyvärr...
Robin Eriksson   Hmm, varken bra eller dåligt...
Robin Bengtsson  Smart val att sitta, eftersom han har lite svårt för att röra sig på scenen. Jo, men det va bra!, jag hade också suttit ner.
Johan Palm  Han såg ut som en spratteldocka, hahaha. Tycker fortfarande att han ser lite smått hysterisk ut på scen, han vill så mycket. Tycker inte att det va bra...
Alice Svensson  Perfekt från första stund! Tjejen har soul röst!
Anna Bergendahl  Det är något magiskt med hennes röst, hon kan sjunga på många olika sätt, soul är ett av dom! Bra jobbat tjejen!!!

Jag tänkte precis som Anders Bagge, ikväll är det tjejernas kväll!!!

Robin Bengtsson & Alice Svensson
Bra att Robin fick köra en duett med energiknippen Alice. Robin rörde sig bra på scen, kanske är lättare när man har någon att "leka" med. Alice hade som vanligt attityd i blicken. Mycket bra!!!
Robin Eriksson & Johan Palm
Helt ok duett! Kanske har dom andra lite förtur som sjunger kille och tjej??? Jag tyckte iallafall att dom gjorde det bra! (om man bortser att Johan har hamnat i målbrottet...).
Kevin Borg & Anna Bergendahl
Åhhh, jag älskar denna låten!!! Deras uppträdande smittar av sig, Så sjukt bra!!! Man blir så glad när man ser dom på scenen.

Sammanfattning
Kevins solo framträdande va inte så bra, men tack vare duetten så blir han kvar i tävlingen. Robin (Eriksson) hänger nog löst, han utmärkte sig inte åt något av hållen. Robin (Bengtsson) gjorde ju ett smart val att sitta ner och framföra sin låt, duetten va lysande. Johan har tur som har så många fans annars så hade han nog åkt ut, men jag tror att han hänger löst. Alice va strålande både när hon sjöng solo och duett! Anna, det va verkligen hennes kväll. Så sjukt bra hon va idag!!!
Robin Eriksson, Johan Palm och... Robin Bengtsson hänger löst tror jag. Sen tror jag att det blir Robin Eriksson som får lämna idol.

Barnledig!

Japp, jag är barnledig. Elias är hos mormor och morfar Ulf. Det va meningen att han skulle stanna ända till på söndag men han kommer redan imorgon. Jag tror att han sa till mormor att han saknar sin mamma och vill åka hem...., det är väl önsketänkande....
Idag va jag hos barnmorskan för att ta cellprover. När jag satt i väntrummet så va där också en mamma och en dotter på 6-8månader. Flickan va så söt. När hon pillade på sin mammas krage (precis som Elias brukar göra på mig) och då kände jag riktigt hur mycket jag verkligen saknar min lilla goding...., men jag måste ju ta vara på tiden som jag får för mig själv. Imorgon kommer min goding hem, då ska vi ha "uppesittar kväll"! Kommer ihåg när min föräldrar sa att vi skulle ha "uppesittar kväll" när jag va liten, det bästa som fanns!!!

Snart, snart, snart...

Nu är det inte lång tid kvar tills veckans idol börjar, idag ska dom sjunga duett, det kan bli spännande... Som vanligt kommer jag att kommentera och analysera idolerna under pausen.

Va gullig du är Johanna!

Du är så gullig, du är nog den största trogna läsare av min blogg, dig kan man alltid lita på!
Jag väntar ju på att få läsa din historia på din blogg snart..., och allt annat som du gör!
Miss you Johanna!

Har tappat suget...

... tycker att ni är lite dåliga på att kommentera!!! Har ingen lust att skriva, känns ju som om jag sitter och för en dialog med mig själv..., och då kan jag göra det utan bloggen.

Tandläkaren

Idag har Elias varit hos tandläkaren. Det gick sååå bra, han öppnade munnen så fint så fint. Det va Elias och en tjej till där samtidigt. Den lilla flickan skrek när tandläkaren skulle kolla henne i munnen. Sen när hon skulle klla Elias i munnen så sa flickans pappa "Va duktig han är" då sa tandläkaren "Ja han är livrädd", hahaha. Undra om han va rädd??? Jag tyckte iallafall att han va jätte duktig!!!
På eftermiddagen idag har jag paketerat in alla paket som ska skickas iväg. Va uppe på posten och lämnade dom, en hel del, har några kvar här hemma, skickar dom eventuellt imån om jag har fått in pengarna på kontot. Det är så skönt att bli av med dom nu.
Tror faktiskt att jag ska gå lägga mig nu. Är lite trött. Helgens bakslag kommer väl nu...
God natt på er allihopa, ska bli bättre på att blogga.

Uppdateringar

Jag ska nu uppdatera eer om vad som hänt i helgen.

Fredag
Pappa kom och hämtade Elias vid två tiden. Jag gick upp till posten med alla kassar med kläder i som jag fått sålt på tradera. Det va en hel del kan jag lova... Va sjukt trött på kvällen vid halv åtta, trodde jag skulle missa idol, men jag höll mig vaken! Strax efter tio ringde en kompis mig och frågade om jag ville hitta på något. Typ vad tänkte jag. Han föreslog att vi kunde åka till Göteborg. Ok, why not? Han hämtade mig en halv timme senare. Vi åkte till casinot. Jag hade aldrig varit där, fan va stort! Han bjöd mig på några öl, det va gott, mums... Vi åkte hem vid tre tiden, va hemma strax innan fyra.

Lördag
Trött, trött, trött. Hur ska jag orka med kvällen??? Gjorde minsta möjliga på dagen, orkade inte ens gå upp till netto för att köpa slödryck... Gick och la mig en stund. Ringde till Angelica för att höra om hon kunde köpa dricka, men hon hade redan åkt hemmifrån!!! Fick lite smått panik, ska hinna duscha innan hon kommer. Angelica kom och jag va fortfarande oduschad... Vi satte oss ner och drack lite och tjötade sen hoppade jag in i duschen. Vi tog bussen ner till stan vid tjugo över fem. Gick bort till Grand, men dom hade inte öppnat än. Utanför stog Stefan, Kim, Jimmie,Tomi och Kim. Kul å se dom igen, det va ju ett tag sen. Kvällen va så rolig! Tony kom senare, det va riktigt roligt att träffa honom igen. Träffade många gamla klass/skol kompisar, många som jag inte sett sen vi slutade nian, tio år sen. Det va många som fått barn och väntade barn. Vissa hade flyttat, men många bor kvar här i Borås, konstigt att man aldrig träffar på dom??? Jag träffade också Charlotte, det va också ett tag sen, hon har nu två barn! Hon fick mitt nummer så ska vi försöka ses någon dag. Ja, det va så många där, kan inte rabbla upp dom alla. Roligast va iallafall att träffa Tony, fan va roligt vi tre (jag, Angelica och Tony) hade när vi gick på högstadiet... Jag antog en utmaning. Om jag fick en öl så skulle jag krypa ner för trapporna på Grand när dom stängde. Inga problem, jag fick min öl och sen kröp jag... Fick gött ont på smalbenen..., blåmärken till och med... Vi gick till kebaben och åt, tog något litet bett på min hamburgare och sen började jag må illa. Jag kan inte äta mat efter krogen. Donny, Angelicas bror, hämtade oss och körde hem mig och Tony. Fick veta att Tony också bor på sjöbo. Konstigt att vi aldrig har träffats... Jag gick och la mig på direkten när jag kom hem. När jag låg i sängen började jag må ännu mer illa. Tänkte att det är nog bättre om jag får upp det. Upp på toa och sen mådde jag inte illa mera! Gick och la mig igen, somnade nog på en gång.

Söndag
Telefonen väckte mig, gissa vem? Jo min lilla pappa ringde... Denna gången va det inte Heidi iallafall, hon mådde ju så dåligt så det va la därför... Fattar inte varför det alltid är någon som lyckas ringa och väcka mig när dom vet att jag har varit ute kvällen innan och slarvat??? Mådde faktiskt riktigt bra, med tanke på att jag fick ju i mig en hel del öl igår. Elias kom hem vid tre tiden, han blev så glad av att se mig, min lilla goding.
Satt framför datan och följde matchen, Gefle-Elfsborg. Det blev ju en andra plats iallafall!!! Mycket bra!!! Va lite smått slö på kvällen.

Jag hade rätt!

Ja jag hade rätt angående vem jag trodde skulle åka ut från idol. Det blev Lars som fick packa väskan och åka hem. Ja det kändes faktiskt rättvist tycker jag.

Håll tummarna!

Ja nu börjar ju "Singing bee", håll nu tummarna om att jag får behålla bilden!!!! Förra veckan gick det ju inte så bra.

Ja hur går det ikväll...?

Ikväll blir det inte lätt... Men såhär tycker jag.

Johan Palm  Jag älskar låten!, men tycker att han skriker lite för mycket. Inte så bra.
Lars Eriksson  Hmm, undrade hur han skulle spexa till det idag, men han stog ju bara där som ett fån, fastklistrad som Laila Bagge sa. Men han är ju lite speciell, men ikväll vet jag inte hur det går...
Anna Bergendahl  Guuud vilken röst hon har, den är verkligen speciell, låter som om hon sjunger från halsen. Jag gillade det jag hörde och såg, bra!
Robin Ericsson  Shit va bra, I love it!!!
Robin Bengtsson  Jo men det här va väl rätt så bra???, jo det tycker jag. Tror inte han hänger löst ikväll.
Alice Svensson  Denna låten passar hennes attityd perfekt! Jo jag gillade detta också!
Kevin Borg  Det va bra!!! Han är sjukt bra!

Jag tror att Lars Eriksson åker ut, vem som skulle hänga löst tillsammans med honom har jag ingen aning om, svårt...
Jag tycker ju att Johan Palm borde hänga löst men det gör han inte, han har för många fans. Det kanske blir Robin Bengtsson..., ja jag tror det, tyvärr. Men det spelar ingen större roll för jag tror att Lars får lämna idaol ikväll.

Snart helt färdig!

Japp, snart är jag helt färdig med kläderna som ska skickas iväg till dom som köpt dom! Jag hade ute 133 annonser och nu har jag bara 16 annonser kvar!!! Jag trodde aldrig att jag skulle bli av med kläderna, men det va ju lätt, nu gäller det bara att få dom här ifrån också. Har skickat mail till alla som har vunnit buden så nu väntar jag på att dom ska betala och sen skickar jag dom, ska nog börja slå in dom imån eller på söndag, idag orkar jag verkligen inte.
Idag är det idol!, jag hoppas att jag orkar vara vaken tills det är slut, jag är sjukt trött.
Elias är hos morfar och mormor Ulrika, han åkte dit idag för jag ska ju på den där 10års återträffen imorgon. Hoppas att det bli roligt.
Jag som hade planerat att kolla på film idag när jag är barnledig, men det blir nog inget med det, kanske när jag går och lägger mig. Det är ju så skönt att somna till en film. Jag sover mycket bättre när jag har tv:n på, undra varför???

"ijas" är trottsig!

Snart är det dax att hämta godingen från dagis. Han har börjat trottsa lite. När han inte får som han vill eller när jag säger "Du kan själv" så lägger han sig med rumpan uppåt eller raklång ner på golvet/marken och gråter en skvätt. Frågade på dagis idag om det är några barn på dagis som gör så, men det är inte så många men han har väl sett någon göra så och då tagit efter, buse! Han har också börjat säga sitt namn, han säger det så gulligt, "ija" och ibland blir det "ijas", gulligt va? Tror att jag ska äta lite innan jag hämtar godingen, idag blir det hamburgare med bröd. Haha, ni tror säker inte att jag äter annat än hamburgare och tacos, men där har ni fel, ibland blir det köttbullar och makaroner, fiskpinnar med potatis och sås som är både min och Elias favorit.

Jojo på internet

Nu har jag mailat iväg en ansökan till, känner mig duktig faktiskt. Det är rätt roligt att söka jobb när man väl har kommit igång och när det finns roliga jobb att söka. Jag känner mig som en jojo när jag är på internet, jag pendlar mellan bloggen, tradera och arbetsförmedlingen...
Idag kanske Heidi kommer upp och hälsar på oss, hon ska besikta sin bil nu snart, lycka till! Jag kan ju bjuda henne på min kladdkaka och lite thé, mums! Fast det är klart, hon kanske inte äter kladdkaka nu när hon håller på att träna?, men då äter väl jag och Elias lite, tror att hon då blir lite sugen iallafall och inte kan motstå...

Otur är vad jag har!

Har nu äntligen tagit mig i kragen och ringt till comhem för att få ett nytt kort till boxen hemskickad. Men nu va det ju som såhär att boxen som jag har har ett kortläsar fel, så det dom kunde hjälpa mig med va att skicka en garantisedel och sen får jag skicka in min box på lagning. Då betyder ju detta att jag INTE kan se matchen mellan Gefle och Elfsborg på söndag!!! Matchen visas på ppv. Kan man ha mer otur än vad jag har just nu??? Jag får väl följa matchen på www.bt.se men det hade ju varit roligare att se matchen! Jag blir så trött!!!!!

På söndag får vi svaret...

... på om Elfsborg tar guld! Det ska väl ske ett under för att det ska bli guld men hoppet lever fortfarande!!! Läste att Elfsborg behöver vinna med 7 mål mot Gefle medans Kalmar i sin tur då måste förlora med 2-0 mot Halmstad... Tror inte riktigt att det kommer att hända men jag hoppas. På söndag får vi veta hur det går, det slutar ju inte sämre än silver och det är ju också bra.

Budandet har börjat!

Haha, nu börjas det buda!!! Hittills så har folk budat på olika plagg men nu börjas det buda på samma!!! Det är ju så roligt att följa buden! Det är ju inga stora summor det handlar om, några kronor hit och dit men jag blir ju iallafall av med kläder. Har lagt ut 133 annonser!!! Måste upp till posten och kolla vad frakten blir på dom olika plaggen, men det tar jag senare. Ska fortsätta blogga lite mellan kikandet på tradera...

Duktiga jag!

Nu har jag skickat in mitt CV till två ställen, ska skicka till två ställen till, ska bara hämta lite ork först, det måste ju bli bra! Har hittat ett jobb som verkar roligt, tiderna passar perfekt, nackdelen är att det bara är en kort period man jobbar..., men det är bättre än inget alls.
För ett tag sen sökte jag till "Subway", fast jag ville verkligen inte ha det, men kände att söker jag inte allt som är möjligt så kan jag inte heller klaga på att jag inte har ett jobb. Tror inte att jag har fått det!!!!, skulle ha hört något av dom i slutet av oktober isåfall. Jag hoppas verkligen att jag har rätt.
För två veckor sen sökte jag till "Vero Moda". Jag ringde dit förra veckan för att höra om tjänsten va tillsatt eller inte. Tyvärr så hade dom redan hört av sig till dom som dom tyckte verka lämpliga... Inte jag då med andra ord...
Jag undrar på riktigt om det har att göra med att jag är ensamstående som jag inte får något jobb??? Skulle jag vara dåligare på att jobba baraför att jag har barn??? Jag blir så trött på detta!!!! Mitt mål är att få ett jobb innan 2009. Ska skicka ansökningar till till olika butiker inför jul då dom förhoppningsvis behöver lite extra personal.

Vilken natt!!!!!

Ja det kan man verkligen kalla det. Tipset som jag fick från BVC att ge Elias hälften så mycket välling som jag brukar funkade inte riktigt. Vid fyra tiden fick han bara 110ml välling, han åt det och somnade om, härligt tänkte jag!, men efter 30-40minuter så vaknade han igen och började gnälla, jag gav honom nappen och snuttisen men han nöjde sig inte med det. Jag gick upp och gjorde 110ml välling till medans Elias låg i min säng och gallskrek. Han fick vällingen och lugnade ner sig lite. När han ätit upp allt så blev han rätt så pigg, klockan va väl strax efter fem. Han började bröta runt  sängen, dra mig i håret, nocka mig m.m. Jag sa till honom att klockan är FEM och man ska sova då! Han bara skrattade åt mig, unge!!! Jag satte ner honom på golvet, han lekte med sina leksaker medans jag låg och halv sov, kan ju inte somna när inte Elias sover. Strax innan sex ville han upp till sängen, jag vet inte om han somnade, isåfall sov han bara i en halv timma. Jag va sjukt trött när det va dax att gå upp, tänkte att jag skulle gå lägga mig när jag lämnat Elias på dagis. Nu är han på dagis och jag sover inte!!!, kan inte gå lägga mig igen så direkt på morgonen. Jag får sova i eftermiddag med godingen (om han nu vill sova...).

Trött = Engelska?

Believe me, jag har kommit på något, alldeles nyss faktiskt. Jag skrev ju innan att jag är trött, jupp det är jag. Kom precis på att när jag är trött så blandar jag (nästan) alltid in engelska när jag pratar/skriver... Har ni märkt det???
Nä nu ska jag gå nana, I promise! Hahaha

10 år sedan!!!!

På lördag är det dax för återträff på Grand. Det är i år 10 år sedan jag slutade nian!!!, tiden har gått sjukt fort. På lördag ska vi alla iallafall räffas igen, vissa har jag inte sett sen vi slutade skolan, det ska bli roligt. Återkommer om detta  veckan. Bye bye.

Tips från BVC

Idag när vi va på BVC så frågade jag Sofia hur jag skulle gå till väga för att få Elias till att sluta äta välling på natten. Tips nummer ett va att jag kunde ge honom hälften av vad jag brukar göra, och sedan minska det allt eftersom. Tips nummer två va att låta honom vara lite ledsen, det går över. Men vem orkar/har lust att lyssna på sitt barn när han/hon skriker?, på natten dessutom! Vi bor inte ute i skogen, vi har grannar, dessutom är det väldigt lyhört här vart jag bor. Jag tror jag ska prova tips nummer två, börjar redan inatt! Wish me good luck!

6 år sedan mormor dog...

Idag är det ju 6 år sedan mormor dog..., jag minns det som igår. Bland det värsta jag varit med om, men samtidigt va det så skönt att jag va där. Jag minns inte riktigt tiden, 21.50 eller 22.10?, mum I need your help!!!
Mormor, jag saknar dig så mycket! Hoppas att vi en dag ses. Synd att du aldrig fick träffa Elias, du skulle ha älskat honom, han är en riktig buse! Sov gott!

Trött

I´m back!!! Men vad trött jag är, ska snart gå och nana. Det är så tråkigt att gå lägga sig nu för jag har ju inte hittat någon riktigt bra bok att läsa..., kanske tar en sväng till biblioteket imorgon?
Den där tradera psykar ju mig totalt!!! Det är ju så roligt att se om någon budar på mina annonser så jag kikar ju i där emellanåt, why?, jag får ju reda på det sen iallafall, varför inte koppla av och låta pengarna trilla in???, skoja bara riktigt så bra är det inte. Som sagt, jag är trött, skriver bara en massa skit. See you soon!

?Våran dag.?

Idag har vi varit hos Sofia på BVC. Det va dax för kontroll av vikten och längden. Godingen mätte 80cm och vägde 9830gram, vilken liten skit han är.
Efter BVC så gick vi till farmor för att lämna några böcker, men hon va inte hemma. Kom just på att böckerna fortfarande är kvar nere i vagnen, hämtar dom snart. By the way. Jag ringde till Bella och Alexzandra och hörde om det va ok om vi kom och hälsade på en stund, det gick bra. Vi gick till göta, det tog ca 1 timma, jag va helt genom svettig när vi kom fram. Hade ju solen i ögonen hela vägen. Elias hade somnat i vagnen påväg till göta, han vaknade inte när jag tog upp honom men när Bella öppnade dörren så vaknade han. Elias busade med dom båda.
Mamma ringde och sa att hon snart va inne i stan men att hon skulle handla först och sen komma hämta oss. Vi åkte till kyrkogården och hälsade på mormor och morfar, idag är det 6 år sedan mormor dog, sjukt vad tiden gått fort. När vi åkte från kyrkogården så började det komma riktigt mörka moln, jag sa till mamma att jag tror det börjar snöa. När vi sen kom till Knalleland så va det jäkligt kallt ute, då trodde jag faktiskt att det skulle komma lite snö iallafall, men icke sa nicke! Kanske va det bara önsketänkande? Vi gick en stund på Knalleland och sen gick vi till kvantum och handlade och sen tog vi bussen hem. Först tänkte vi att vi skulle gå hem men jag hade inga reflexer på mig och det va ju rätt mörkt ute, så då fick det bli bussen. Och tur va väl kanske det för vi hann nog inte vara hemma mer än 20 minuter innan Elias nästan somnade.
Snart börjar SOS Familj på 3:an, ska kolla på det, kanske får man några råd om hur man ska handskas med sina barn om dom börjar bete sig illa.
Vilket konstigt inlägg det blev nu, vet inte ens vad jag sa ha för rubrik, inlägget handlar ju om allt och inget...
Jag återkommer senare, kan inte skriva om ännu en till sak, berättar i nästa inlägg som kommer senare. Ha tålamod mina vänner!

Äntligen!

Nu är vi på göta hos Bella och Alexzandra. Snart kommer mamma, vet inte vad vi ska göra. Har idag äntligen blivit klar med alla kläder som ska säljas på tradera det tog lite tid men nu är allt iallafall till salu! Gå gärna in och buda, mitt alias är cissih82 många kläder till utropspris 1kr!!!! Barnkläder i storlek 50-68.
Skriver mer sen, LOVAR!

Orkar ni vänta?

Idag har vi haft en helt underbar dag till! Jag tänkte att jag skulle berätta mer imån för jag är för trött för att skriva ner allt nu, ska faktiskt gå lägga mig snart. Hoppas att ni orkar vänta tills imån...
Godnatt på er och sov så gott!

Elias pratar i sömnen...

Jag har suttit här framför datan nu och kikat lite på tradera. Kollade om jag kunde hitta någon overall till Elias. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig snart. För en liten stund sen när jag satt här och kikade runt lite på nätet så hörde jag Elias ropa "mamma", å nej, har han vaknat tänkte jag. Gick in och kikade på honom, där låg han och sov. Godingen snackar i sömnen!!!!, så gulligt!
På tal om något helt annat. Igår läste jag äntligen ut boken!!!! Så j***a bra bok alltså, läs den, "När blodsbanden brister". Det tråkiga nu är ju att jag inte har någon bra bok att läsa..., det måste ju vara en bok som kan toppa den senast lästa, annars så måste det gå ett tag innan jag börjar på en ny. Vi får väl se om jag kan hitta en bra bok. Jag skulle så gärna vilja läsa fortsättningen på "Gömda" och "Asyl" men då känner jag att jag vill läsa om dom första igen, det va ju så länge sen jag läste dom, kommer ju knappt ihåg hur dom slutade.
Nä, nu går jag och lägger mig, orkar inte mer. Få se hur jag gör för att lyckas somna, kanske blir det tv-tittande eller läsa lite. Eller varför inte ligga och lyssna på Elias tjöt?, det vore ju lite roligt. Ibland skulle man allt ha en videokamera, kanske ska jag önska mig en billig en i julklapp?, ska fundera på saken.
God natt!

Underbar dag!!!

Gud vilket fint väder vi haft idag! Strålande solsken och lite kyligt, I love it! Vi skulle egentligen ha hälsat på min kusin Daniel och hans tjej idag, men dom kände sig inte riktigt fit for fight. Så vi gick till Bellas jobb och hälsade på henne där, det tog oss lite mer än en timma att gå dit, men det va så skönt! Vi va där en stund, fikade lite och sen va det dax att gå hem innan det blev alltför mörkt. Vi gick ner till stan och in på City för att köpa fiskpinnar, Elias älskar det, och sen tog vi bussen hem. Vi va hemma strax efter fem. Elias blev glad över att komma hem och få leka med sina leksaker. Han satt så snällt och lekte men blev trött rätt snabbt. Jag gjorde iordning en flaska välling och la honom i sängen, han åt upp allt och somnade sen så sött. Dom senaste kvällarna har han somnat utan en tår, det är ju så skönt.
Nu ska jag kika runt lite på nätet, bloggar innan jag går och lägger mig, promise!

Gillar verkligen inte lördagkvällar!

Jag tycker verkligen INTE om lördagkvällar. Det finnsju inget vettigt på tv!!! "Stjärnor på is" hur roligt är det???, tycker absolut inte om det. Jag tycker att på lördagar borde det finnas något vettigare att visa, inte konstigt att små barn är ute på stan å slarvar! Och speciellt nu på hösten tycker jag att det borde finnas större utbud. Inte kan, eller vågar, jag sätta på en film och kolla på. Är livrädd att jag ska somna på soffan och då inte höra när Elias vaknar på natten och vill ha välling.
På tal om välling, det va bara mamma och Ulrika som vågade sig på en gissning om hur många gånger jag fick gå upp och göra välling till Elias natten till idag. Jag gick ju och la mig strax efter ett, så jag vet inte om jag räknar med den gången då han åt tio över tolv...? Annars så åt han bara en gång till och det va vid fem tiden på morgonen, underbart! Så jag vet inte om mamma gissade rätt, men Ulrika va inte riktigt lika nära men det va rolig att ni båda vågade er på en gissning! Hoppas att det inte blir fler gånger inatt, det vore ju så skönt att få sova en hel natt...

RSS 2.0