Nu är det slut för denna gång!

Äntligen är alla kalas över för den här gången..., att ha kalas tar ju knäcken på en. I torsdagskväll va det värst, jag va så trött när alla gästerna hade gått hem. Igår va det inte riktigt lika illa, men Elias somnade kvart över fem, han va trött.
Han har fått så mycket paket och dessutom stora paket, så nu får jag nog seriöst börja leta efter en större lägenhet.
Ska nu gå sova, får se när jag har tid och skriva här igen. Tänkte lägga in några bilder från kalaset, när han äter tårta helt själv...

Några bilder av Elias av året som gått.


Förbereder inför stora dagen!

Nu tror jag att jag har det mesta under kontroll, det är bara paketen kvar att slå in. I morgon är det ju den stora dagen för lilla Elias, han fyller 1år!!!! Tänk att tiden har gått så fort, det sjukt. Det känns som om det va max ett halv år sen han föddes, å nu skolas han in på dagis, jag hänger inte riktigt me...
I morgon ska vi ha kalas här hemma, det kommer bli en händelserik dag för Elias. Först ska han till dagis, han bara älskar dagis, å sen ska vi hem å vila lite å sen kommer ju släkten. På fredag och lördag blir det kalas igen, då kommer mina vänner och grattar Elias. På söndag ska vi vila upp oss så vi orkar me en ny vecka på dagis.
Jag undrar så hur Elias kommer att reagera när han ska öppna paket och det är så mycket folk här. Minns ju hur det va på julafton, han fick ju så många paket att han tröttnade, men han va ju så liten då. Jag tror att presentpapprena kommer vara roligare än innehållet.

Inskolning på dagis

Japp, då va första dagen avklarad, första dagen på dagis för min lilla son. Han tyckte det va sååå roligt. Han lekte verkligen med leksakerna, har aldrig sett honom leka så som han gjorde idag. Han har väldigt mycket leksaker hemma som han inte har lekt med på samma sätt som han gjort idag, men jag tror att problemet har varit att han inte vetat hur man ska göra med alla dessa saker. Han har ju aldrig sett barn leka med leksaker så som han såg idag. Det va riktigt kul att se honom leka där med dom andra barnen på golvet. För en gång skull så ville han inte bara gå, gå och gå.
Efter dagis så somnade han i vagnen påväg ner till knalleland, han va sååå trött, många nya intryck för en sån liten knatte. Hoppas dagen på dagis imorgon blir lika bra som idag.

RSS 2.0