Uppdateringar

Jag ska nu uppdatera eer om vad som hänt i helgen.

Fredag
Pappa kom och hämtade Elias vid två tiden. Jag gick upp till posten med alla kassar med kläder i som jag fått sålt på tradera. Det va en hel del kan jag lova... Va sjukt trött på kvällen vid halv åtta, trodde jag skulle missa idol, men jag höll mig vaken! Strax efter tio ringde en kompis mig och frågade om jag ville hitta på något. Typ vad tänkte jag. Han föreslog att vi kunde åka till Göteborg. Ok, why not? Han hämtade mig en halv timme senare. Vi åkte till casinot. Jag hade aldrig varit där, fan va stort! Han bjöd mig på några öl, det va gott, mums... Vi åkte hem vid tre tiden, va hemma strax innan fyra.

Lördag
Trött, trött, trött. Hur ska jag orka med kvällen??? Gjorde minsta möjliga på dagen, orkade inte ens gå upp till netto för att köpa slödryck... Gick och la mig en stund. Ringde till Angelica för att höra om hon kunde köpa dricka, men hon hade redan åkt hemmifrån!!! Fick lite smått panik, ska hinna duscha innan hon kommer. Angelica kom och jag va fortfarande oduschad... Vi satte oss ner och drack lite och tjötade sen hoppade jag in i duschen. Vi tog bussen ner till stan vid tjugo över fem. Gick bort till Grand, men dom hade inte öppnat än. Utanför stog Stefan, Kim, Jimmie,Tomi och Kim. Kul å se dom igen, det va ju ett tag sen. Kvällen va så rolig! Tony kom senare, det va riktigt roligt att träffa honom igen. Träffade många gamla klass/skol kompisar, många som jag inte sett sen vi slutade nian, tio år sen. Det va många som fått barn och väntade barn. Vissa hade flyttat, men många bor kvar här i Borås, konstigt att man aldrig träffar på dom??? Jag träffade också Charlotte, det va också ett tag sen, hon har nu två barn! Hon fick mitt nummer så ska vi försöka ses någon dag. Ja, det va så många där, kan inte rabbla upp dom alla. Roligast va iallafall att träffa Tony, fan va roligt vi tre (jag, Angelica och Tony) hade när vi gick på högstadiet... Jag antog en utmaning. Om jag fick en öl så skulle jag krypa ner för trapporna på Grand när dom stängde. Inga problem, jag fick min öl och sen kröp jag... Fick gött ont på smalbenen..., blåmärken till och med... Vi gick till kebaben och åt, tog något litet bett på min hamburgare och sen började jag må illa. Jag kan inte äta mat efter krogen. Donny, Angelicas bror, hämtade oss och körde hem mig och Tony. Fick veta att Tony också bor på sjöbo. Konstigt att vi aldrig har träffats... Jag gick och la mig på direkten när jag kom hem. När jag låg i sängen började jag må ännu mer illa. Tänkte att det är nog bättre om jag får upp det. Upp på toa och sen mådde jag inte illa mera! Gick och la mig igen, somnade nog på en gång.

Söndag
Telefonen väckte mig, gissa vem? Jo min lilla pappa ringde... Denna gången va det inte Heidi iallafall, hon mådde ju så dåligt så det va la därför... Fattar inte varför det alltid är någon som lyckas ringa och väcka mig när dom vet att jag har varit ute kvällen innan och slarvat??? Mådde faktiskt riktigt bra, med tanke på att jag fick ju i mig en hel del öl igår. Elias kom hem vid tre tiden, han blev så glad av att se mig, min lilla goding.
Satt framför datan och följde matchen, Gefle-Elfsborg. Det blev ju en andra plats iallafall!!! Mycket bra!!! Va lite smått slö på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0