Konstverk

Oj jag glömde berätta en sak. Idag har jag fått en sak av min lilla goding. Igår ritade han sin första teckning hos mormor och morfar Ulf, och den teckningen gav han till sin mamma... Tror att jag ska köpa en ram och rama in den, det är ju hans första men säkert inte hans sista konstverk... Tänk när han ska rita en massa teckningar på dagis, tur att vi har plats på väggarna här hemma.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Elias var sååå söt när han satt och ritade. Och kritorna skulle ju bara till munnen men dom var inte goda (giftfria). Han ulkade och kräktes nästan på riktigt, så sött. Men konstverket blev fint i alla fall.

2008-11-16 @ 20:02:16
Postat av: Mamma/Mormor

Jaha, vad är detta??? NU har ni inte bloggat på länge och jag som försöker hålla koll så jag kan "blogga" tillbax. Vad har hänt?? Tack för en trevlig dag, Cissi och Elias. Kram på er. Vi syns säkert på lördag kväll. Men Elias, du, kanske sover då. Men mormor ger dig en puss även om du sover. Hoppas det är okej?? Natti, natti.

2008-11-20 @ 23:50:15
Postat av: heidi

tjo

jag googlade runt lite på din fråga angånede nötcreme.. en påse på 18g ..sån liten är ca 100 kalorier säger de.. mellan 70-110 hade en räknat ut personen i fråga kom ej riktigt ihåg. bara att räkna ut.. står nog ..... kalorier /100 gram.. kolla upp vad 18 dela det på 10 så får du ut hur mkt 10 g innehåller .. o sen gångra med 2 så blir det ungefär 18 (blir ju 20 g )men ändå.. hoppas du förstår =) mkt är det alla fall med tanke på att jag igår brände 230 kalorier å en timmes promenad med marina ;(

så du fick i dig en hel dagsbehov av kalorier när d tryckte i dig så många.. jobbet kallar..

kramis hälsa min favvokille

2008-11-21 @ 09:16:43
URL: http://heidisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0