Fest i fredags

Ja just det, det va ju fest i fredags, och jag blev ju som vanligt rätt full...., efterfesten har jag typ inget minne av..., men kul hade jag (tror jag). Vi va ute en sväng på krogen men det va inte så roligt, förfesten va perfekt, bra gjort Perra och Elin!!!
På efterfesten blev jag ledsen, men jag vet inte varför och det vet tydligen ingen annan heller. Jag har funderat å funderat men kan inte komma på va det va jag va ledsen över, blir tokig!!!! Men men, skit samma, kan ju inte varit något allvarligt eftersom ingen vet varför. Ska nog ta det lite sparsamt med alkoholen hädanefter....

Tårögd...

Idag när jag skulle gå in och läsa några av dom mest besökta bloggarna fastnade jag för "jag e frisk", läste lite om henne, 20 år och har cancer (hon kallar den "den jävla idioten").  När jag läste första inlägget så blev jag tårögd, hennes mamma och hennes pojkvän hade skrivit där att hon dött natten mellan söndag och måndag....
Jag började läsa hennes blogg, alla inlägg, (tog mig nästan hela dan) och upptäckte vilken stark och positiv människa hon va. Hennes blogg och alla hennes kloka ord kommer nog hjälpa många som befinner sig i en svår situation att fortsätta kämpa, hittade inget negativt i hennes blogg alls, hon verkade alltid vara så glad.
Ni som inte har läst hennes blogg, gör det!!!

Fin bild?



Denna "fina" bild skickade min pappa till mig igår, fy fan!!! Vet inte hur gammal jag är där. Jag har en riktig finsk gubba frisyr!!!!

Här är resultatet



Ja, och här ä resultatet! Ingen likhet alls, inte vad jag kan se iallafall.

Vad tycker ni???



Så här blev resultatet på www.makemebabies.com när jag tog ett foto av mig och Elias pappa..., nä det blev inte riktigt som orginalet..., orginalet blev ju bra mycket bättre, eller vad tycker ni???

Så nonchalant



Här försöker Elias vara snäll och bjuda Saga på pommes men hon bara nonchalerar honom...

Romantisk middag?



Elias och Saga (Elin´s systerdotter) äter romantisk middag på Mc Donald´s...

Välkommen hem Elin!

Åh vad jag blev glad igår, Elin min vän ringde, hon är nu hemma efter att ha jobbat som reseledare i Bulgarien i några månader. Det va så roligt att höra henne, vi pratade inte så mycket, men vi ska ses i veckan som kommer, å på fredag är det fest!!! Ser så mycket fram mot den här festen..., det ska bli så roligt att träffa henne!!!

RSS 2.0