Skulle inte men blev tvungen...

Ja, jag blev bara tvungen att blogga idag. Tänkte bara skriva att jag igår plockade ner granen, vi fick helt enkelt inte plats längre... Nu har vi iallafall en kvadrat meter mer plats att röra oss på! Jag tror att jag till helgen tar ner resten av julsakerna, är redan trött på skiten.
Pappa kommer nog på lördag och renoverar våran toalett och tapetserar sovrummet! Det ska bli sååå skönt att få en bra mycket snyggare toalett!
Ha en riktigt trevlig nyår!


Gott nytt år!!!!

Tänkte bara passa på att önska alla mina vänner och alla som jag inte känner ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!
Jag kommer INTE att skicka iväg några "gott nytt år" sms, för det första så HATAR jag att skicka sms och för det andra så ska jag faktiskt träffa goda vänner imån och tycker inte at det är så trevligt att sitta och skriva sms. Vissa har fått jul och nyårs kort av oss och till er andra så önska jag er ett GOTT NYTT ÅR via min blogg.
Tror inte att jag bloggar något imorgon, så vi hörs nästa år!
Ha det gött!

Bingolotto...

Jag är såååå trött, orkar inte ens tänka klart längre. Fattar inte varför jag är så fruktansvärt trött, har gäspat hela dagen idag. Va på systembolaget idag för att köpa lite "champagne" tills imån, jo visst va det mycket folk, men det gick rätt fort fram i kön. Köpte mig en bingolott också, shit va nära det va att jag vann 500 000kr!!!!!, satt med ett nummer kvar skit länge...
Imorgon bär det av upp till Angelica, Björn och Elin, det ska bli riktigt roligt faktiskt, känner som sagt inte för att gå ut och festa. Det kommer nog att bli riktigt trevligt att bara sitta och tjöta och dricka lite. Hoppas att jag orkar hålla mig vaken till tolv... Ett år somnade jag tio i tio och vid tolvslaget fick jag av mina vänner, bland annat Angelica, öl i mitt öra..., inte så mysigt, men rätt åt mig.
Nä gott folk, nu ska jag krypa ner brevid min lilla goding.
God natt på er alla!!!

Shopping hela dagen

Vi gick ner till stan idag vid halv tolv och va inte hemma innan sex!!! Snacka om att man är helt slut. Vi mötte Mia i stan och gick runt där lite. Handlade två tröjor och ett linne på Gina. Sen gick vi till knalleland och där köpte jag en kofta på Cubus, lämnade tillbaka ett par skor och köpte ett par andra och sist men inte minst så passade jag på att skaffa mig en ny mobiltelefon. Mobilen kommer väl någongång nästa vecka trodde han. Gud så snygg han va..., det är nu andra gången jag blir "kär" i en mobiltelefonförsäljare... Köpte en tröja till Elias också. När jag frågade honom om han ville ha tröjan så sa han bara "Osch", precis som "wow".
Funderar seriöst på att gå lägga mig snart, är som sagt helt slut! Har ont i nacken och benen, men det beror ju på att jag gjorde världens vurpa i lördags... Jag flög och likaså min mobil, två tjejer kommer springandes till mig för att hjälpa mig upp och Mia letar reda på min mobil. Konstigt nog så klarade sig mobilen, bara en liten repa som knappt syns. Ja, roligt hade vi iallafall och trevligt hade vi idag, vi får se vad vi hittar på imorgon.


Decemberlöftet...

japp. jag bröt mitt decemberlöfte.... Jo vi gick ut ikväll... Jag hade så roligt!!!!! Inga detaljer... Sov så gott för det ska jag göra!

Bryter jag mitt decemberlöfte???

Jag kanske bryter mitt decemberlöfte ikväll... Om någon timma så kommer Jessica hem till mig, vi ska dricka lite vin och prata skit. Det är mycket möjligt att kvällen slutar på krogen, och jag har ju lovat mig själv att INTE gå på krogen under december månad.... Ja ja än har jag inte brytit löftet, vi får se hur kvällen blir.


Nyår

Tänkte att jag skulle avslöja vad jag och godingen ska göra på nyår! Vi ska ev åka hem till Angelica, Björn och Elin och ha en riktigt mysig nyår med våra små godingar. Elin är ju fyra år nu så hon och Elias kan ju busa som bara den. Känner inte alls för att festa till det. Jag vill vara med min lilla prins och goda vänner. Inget illa menat att mina andra vänner inte skulle vara goda, men jag kan ju knappast ta med mig Elias på någon fest, känns inte riktigt rätt.

Blind date...

Nu har Mia precis gått, vi har suttit här och tjötat lite. Lenita kom förbi en sväng me. Mia gick nu för hon skulle på blind date... I och försig så är det inte blind date, men saken är den att hon minns inte hur killen ser ut... Hon träffade honom på Harry´s i torsdags, dom stod vid baren och pratade rätt länge och hon gav honom sitt nummer. Igår så skickade han ett sms till henne och frågade om hon hade roligt ute och om hon ville ta en fika. Hon hade ingen aning om vem denna person kunde vara??? Men nu är hon iallafall påväg ner till stan för att träffa honom!!!
Jag har gått på blind date två gånger och gör det ALDRIG mer, den ena killen såg ut som skabb och den andra....
Nu sitter jag och väntar på att hon ska ringa och berätta hur blind daten gick, men jag får nog vänta ett tag.

Lördag 27 December

Då har man gjort någon nytta idag, har precis betalat mina räkningar, och det är ju lika roligt som vanligt..., INTE!
Jag har också kommit på vad jag och godingen ska göra på nyår!!!, men det får ni reda på ikväll, avsläjar inget nu.
Mi är påväg hem till mig nu, hon kommer nog när som helst.
Ulf ringde innan och undrade om jag ville ha hem godingen idag eller imorgon, jag sa att det går bra imorgon, så jag är barnledig en dag till!!!
Nä nu får det räcka, nu kom Mia så jag ska vara lite social med henne.

Vad ska man göra idag?

Vad ska man hitta på idag??? Kanske ska kolla om det finns en tvättid, har inte så mycket tvätt men det vore ju skönt att bli av med det lilla man har. Vardagsrummsmattan skulle behöva tvättas men jag hittar inte nycklen till stora tvättstugan...
Sen vet jag ju inte om Elias kommer hem idag eller imorgon, så jag får ju ta det lite lungt med planerandet.
Jag har ju ingen större lust att gå till knalleland idag för det lär ju vara lika hysteriskt som igår! Vi får helt enkelt se vad jag hittar på.

Han är ju för go´

Vi va hos farmor för ett tag sedan och då gav jag Elias en Käck. Ja, den tyckte han om, det vill jag lova.









Såhär fast 10 gånger värre såg min kusin Johanna ut när hon fick sin första godisbit som just va en Käck. Minns du det Johanna???

Lussepromenad i djurparken

Vi va ju på lussepromenad i djurparken. Här kommer några bilder.

     
Elias fick en godispåse av tomten, men den kastade han i backen...

  
Här springer han från tomten, men lejonet va lite spännande.

Julen i Kalv

Här kommer några bilder från julafton i Kalv.


I väntan på tomten... 


Håller hårt i mormor Ulrikas hand, spänningen stiger...


Börjar bli otålig nu.


ÄNTLIGEN kommer tomten!!!


Nej nej!!!! Vill inte!!!!! Morfar kom!!!


Nu blev det lite bättre när jag får sitta i morfars trygga famn.


Men lite spännande är det allt...


Se, nu är jag inte så rädd längre, jag tar emot paketen själv!


Nu har jag fått allt för många julklappar...


...så nu orkar jag inte mer.


Neeej, jag vill inte sitta i tomtens knä!!!!

Tack snälla tomten för att du kom! Jag är så glad att det va just du som kom!

Julen i Bua

Här kommer nu några bilder från vår lilla "julafton" i Bua.


Visst är han stilig min lilla grabb?




Kristina, Tyra, mormor Ulrika och lilla Elias. Elias ser lite smått drogad ut, men jag lovar att jag inte har gett honom något.

Gävle-bocken

Ja nu har det hänt igen, Gävle-bocken har brunnit ner! Frågan va väl inte om den skulle brinna ner utan NÄR.



Johanna, är det du som har tänt på bocken???

Sover illa

Vaknade strax efter sju idag!!!! Fattar inte varför jag inte sover länge när jag kan göra det?! Försökte somna om men det gick inte, steg upp från sängen vid åtta. Jag tror att jag sover sämre när Elias inte är hemma. En gång när Elias va hos mormor tror jag så vaknade jag på natten och tyckte mig höra honom skrika, jag tände lampan och kikade in i hans säng men såg honom inte där, då tittade jag under sängen och fattade sen att han inte va hemma. Så galet det kan bli! Men det är väl för att man är van. När jag har sovit hos mamma eller pappa så har jag sovit så skönt och länge.

Godnatt!

Nu tror jag allt att jag ska gå och lägga mig och läsa lite. Hoppas att jag har lusten att blogga lite imån igen, isåfall tänkte jag lägga upp kort från julen. Har tyvärr ingen ork eller lust att göra det nu... Godnatt på er allihopa, hoppas att ni sover riktigt skönt inatt!


Hysteri!!!!

Fy faan vilken hysteri det är dagarna efter jul! Jag va nere i knalleland idag för att lämna tillbaka en bok som jag fått dubbletter av i julklapp och för att köpa en bård till Elias rum. Jag va på Rusta och köpte bården, det är en bård med rymden på som lyser i mörkret, tyckte att det kunde passa bra eftersom han har rymden på taket också! Sen gick jag till Wettergrens för att byta boken, det va inte så mycket folk där. Tänkte att jag skulle gå in på Gina Tricot, jo då, jag gick in men vände lika fort igen, fy faan va folk det va där! Jag skulle aldrig stå i den kön! När jag gick från Rusta till Wettergrens så gick en bit av min ena sko sönder, typiskt! Men som tur va så hade jag innan jul kollat in ett par skor på Wedins så jag gick dit och till min stora lycka fanns skorna kvar! Jag köpte dom! Jag tog mina nya skor och gick mot Intersport för att säga hej till Heidi, men jag vände rätt snabbt, det va på tok för långa köer, fast inne på Gina va det värre. Jag kan bara inte fatta hur folk kan stå i meterlånga köer?!

Tre kilo skit!

Känner mig tre kilo lättare nu. Jag tog mig ett riktigt hett bad och skrubbade hela mig så jag blev röd, tror att jag va rätt skitig... Passade samtidigt på att raka benen, ja det va nog på tiden, skulle nästan kunna fläta håret på benen, så illa va det... Men vadå, jag träffar ju ingen nu så ingen blir lidande.
Har lite besluts ångest. Jag vet inte om jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok "Mia - Sanningen om gömda" eller om jag ska hålla mig vaken en stund till. Vore ju skönt att gå lägga sig så man kunde sova nu när man ändå kan, men samtidigt så vill jag vara vaken nu när jag inte behöver gå upp på natten för att göra välling. Jag håller mig nog vaken en stund till och sen går och läser boken innan jag blir sådär super trött.

Känsliga jag...

Tidigare idag så kollade jag på "Tsunamins barn", jag fattar inte varför jag utsätter mig för att titta på sånt när jag vet att jag inte klarar av det. Jag klarar ju knappast av att se en ambulans åka förbi med sirener. Ja tro det eller ej men det bor en lite känslig människa i mig.
En gång när jag gick ner till knalleland med Elias så hade en kvinna blivit påkörd och det va ambulanser, brandbilar och poliser på plats, och jag som är så fruktansvärt nyfiken blev ju tvungen att gå fram och titta, jag ringer till mamma och berättar vad som hänt och tror ni inte att jag börjar storlipa i telefon! Mamma ber mig gå därifrån men jag är ju så nyfiken, jag är ju ta mej fan helt sjuk i huvudet.
Ok att man kan fälla någon tår till tex. "Tsunamins barn", för jag tror inte att det va någon som inte gjorde det som såg programmet, men att lipa när en ambulans åker förbi... Och min stora dröm är ju att bli ambulanssjukvårdare, hahaha, lycka till, psyket klarar nog inte riktigt det. Får nog hitta mig en annan dröm...

Körslaget=fattar nada

Sitter och kollar på "Körslaget", fattar inte riktigt vad det går ut på. Tänkte att jag skulle kolla för att det är en kör från Borås med, men jag tror att jag skippar det. Nä tror att jag ska ta mig ett varmt bad nu. Gud vad jag för en liten stund kände för att gå ut, men jag har ju lovat mig själv att inte gå på krogen förrän nästa år. kanske tar mig ett glas vin här hemma senare.

Ränta och procent, jag tror jag dör!!!!

Ja men seriöst, det finns väl roligare saker att prata om än ränta och procent!!! Igår va nog den sjukaste dagen på mycket mycket länge. Det är ju inte samma sak att berätta om något, man ska ju vara med, men jag ska försöka, ska helt enkelt göra mitt bästa.
Igår vid fem-sex tiden så va jag så trött så jag hade kunnat somna men det vill jag inte, så jag tvingade pappa och Ulrika att spela kort med mig, vi spelade sjuan. Som vanligt så satt vi och diskuterade om allt mellan himmel och jord. När vi började spela så höll pappa på att leka pajas och det va ganska så livligt runt bordet. Sen så vet jag inte riktigt vad det va som hände, om det sas något om duken, ja ja, jag kommer inte riktigt ihåg men efter det så va det sura miner. Ett tag så tänkte jag lägga ifrån mig korten och ta min bok och lägga mig och läsa men jag tänkte att jag ger det en stund till. Och tur va det, för helt plötsligt så började det diskuteras igen. Till en början pratade vi om relationer och kom sedan in på lån vilket ledde till en diskution om ränta som slutade i procent... Ja ni hör, ränta och procent!!!, hallå, det finns roligare saker att prata om. Jag tror att det diskuterades ränta och procent i drygt tre timmar!!!! Ett tag höll jag på att bli knäpp. Pappa är ju den som ALDRIG har fel, även om han får det svart på vitt. Men igår så fick han så han teg! Fy fan, det känns som en stjärnvinst varje gång han har fel! Man måste överbevisa allt allt allt för honom, det verkar som att han inte tror att vi andra faktiskt kan ha rätt någon gång. Pappa blev tvungen att gå in på Ikeas hemsida för att visa oss att vi hade fel. Fattar ni eller??? Ibland blir man bara såååå knäpp på den gubben!!!
När jag och Ulrika va ute och rökade igår så sa jag till henne att jag absolut inte ska skaffa mig en finsk kille, då sa hon "Jo men då har ni något att prata om", jo tack men jag klarar mig utan att prata om procent och räntor, fy fan jag är så jävla trött på det så jag spyr!!!!!

Äntligen!

Jag säger bara ÄNTLIGEN är julen över! Fast i och för sig så har denna julen varit helt ok, ingen stress. Annars så är jag inte mycket för julen.
Vi firade jul hos pappa och Ulrika i Kalv. Tomten kom också. Elias va lite smått rädd, han höll i morfar sten hårt, men sen blev det lite bättre när julklapparna delades ut. När tomten sen skulle gå så va han inte ett dugg rädd längre, han tog tag i tomtens skägg... Undra va han tänkte egentligen???
Dagen innan julafton så va vi i Bua och firade lite. Där spelade vi den berömda julklappsspelet, det är ju skit skoj! Jo då, visst snodde jag till mig några paket!
Igår kom morfar Ulf och hämtade Elias i Kalv, han skulle åka till mormor i Grimsås och fira jul med alla sina mostrar med respektive. Jag vet att han har fått en dock-sulky i julklapp som han säkert går runt med hela dagarna.
Ja ja, julen är som sagt över, nu är det bara nyår kvar...

Sagt upp kontakten

Jag vet inte vart jag ska börja någonstans... Jag har idag sagt upp kontakten med min mamma och min syster, känner inte att jag behöver ha dom i mitt liv mer, dom får mig mer att må dåligt än bra. Det känns riktigt bra faktiskt, men man vet ju aldrig hur det kommer att kännas senare, men den smällen tar jag då. Det känns riktigt bra att min pappa och Ulrika kom idag, då hade jag ju någon som jag kunde prata med.
Jag har idag också fått höra av min mamma att bloggen skulle vara mitt liv. Är det mitt liv?, ja på sätt och vis, här skriver jag av mig min ilska, mina funderingar, mina tankar mm. Alla har vi väl något sätt att bearbeta saker och ting, och jag tar bloggen till hjälp. Om jag nu väljer att skriva om mitt liv här i bloggen så låt mig göra det, och ni som tycker att det är idiotiskt ni behöver inte läsa! Som sagt, jag kommer att fortsätta att skriva om mitt liv här, och jag tvingar ingen att läsa, så ni som inte vill behöver inte läsa mer, men ni kommer inte kunna låta bli, det lovar jag er.

Ang. förra inlägget

Det som jag skrev i det förra inlägget är faktiskt inget illa menat, det är bara sanningen. Jag är så jävla trött på att alltid framstå som det svarta fåret i familjen. Baraför att jag inte är konflikträdd och jag vågar säga vad jag tycker och tänker så får jag alltid skit. Även om jag inte är boven i dramat utan bara har råkat varit på fel plats vid fel tillfälle så är det i slutändan jag som får skiten, det är förjävligt tycker jag!
Ibland funderar jag på att om det bästa vore att flytta och byta telefonnummer, börja om från början helt enkelt, men då kommer jag ju att få höra det också, "Du motarbetar ju så att vi inte kan träffa Elias", alltså ingen bra idé. Nä, jag får nog fundera ett tag till, måste ju finnas någon lösning, såhär orkar jag ju inte ha det!

Mitt huvud sprängs snart, men vem fan bryr sig???

Jag blir så jävla trött på vissa i min familj, jag skulle helt klart kunna skriva en bok men det skulle ta så lååång tid. Min familj är svensk-finsk, bara det säger väl sitt, ett jävla temprament!!!! Jo visst har jag ett tempament som heter duga, det har jag absolut, men dom som känner mig vet ju hur jag fungerar. Min mamma och min syster känner tydligen inte mig. Min syster vågar inte ringa mig om hon vet att det hon ska säga kommer att göra mig arg. Och min mamma, det ända hon gör är att motarbeta relationen mellan mig och min syster, hon mår som bäst när jag och min syster inte har någon kontakt. Jag och min mamma har inte haft världens bästa relation när jag va yngre, men sedan två år tillbaka har det funkat väldigt bra mellan oss, men jag vet ju också varför, jag är ju inte dum! Hade jag inte haft Elias så hade vi inte heller haft det så bra som vi faktiskt har haft det. Mamma är så rädd för att jag ska säga att hon inte får träffa Elias, vilket aldrig kommer att hända. Jag tror till och med att mamma försöker se vart min gräns går då jag ska säga att hon inte får träffa honom, men vad får jag ut utav att förbjuda henne att träffa honom?, han har väl inte gjort henne något???? Hon vill så gärna höra mig säga "Du får inte träffa Elias", så hon kan använda det mot mig vid ett senare tillfälle. Sorry mamma, det kommer inte att hända.
Fan jag är så jävla trött på att höra "Säg inte dettta till någon" "Säg inte detta till pappa" "Säg inte detta till...." osv., från och med nu tänker jag ha friheten till att säga precis allt jag ser och hör! Jag tror att ni säger så till mig för att ni vill att det ska komma ut och då vet ni att ni kan bli arga på mig, för ni tar ju det för givet att det är jag som har sagt det. Seriöst, jag tror att jag hamnar på psyket snart, mitt huvud sprängs av allt jag inte får säga och funderingar som jag har som jag inte kan/får prata med andra om, och dom jag får prata med vill inte prata om det.
Min syster ringer till min mamma och berättar hur besviken hon är på mig, men för helvete ring till mig istället och berätta det, men det vågar hon ju inte. När min syster ringer till mamma och berättar saker om mig så kan jag nästan se mamma framför mig sitta där och riktigt njuta "Nu har dom hamnat i luven på varandra igen!". Jag trodde att en mamma ville att sina barn skulle ha en bra relation men eftersom hon inte har det med sina tre syskon så kanske hon är avundsjuk om vi två syskon skulle ha det.
Som sagt, mitt huvud sprängs snart, men vem fan bryr sig? Det som skulle oroa mamma är vem som skulle ta hand om Elias medans jag sitter på psyket. Ja det är tragiskt men sant.


Lussefirande

Lite bilder när jag och Elias va uppe på torget och kollade på Borås lucia i onsdags.

     

Elias lussefirande på dagis.

     

     

Elias älskar verkligen att köra sulky.

Idol 2008 är över...

Det blev Kevin Borg som vann Idol 2008, grattis! Han har varit sjukt bra hela vägen så han va en värdig vinnare. Men jag tycker fortfarande att Alice gjorde vinnar låten mycket bättre..., men hon kommer säkert att lyckas bra som artist hon också. Nu är ju Idol 2008 över..., vad ska jag nu titta på på fredagar??? Let´s dance ska visst börja snart, kanske kan börja blogga om det???

Godingen har vaknat

Jag hinner tyvärr inte blogga efter Idol idag, min lilla goding har vaknat och är riktigt mamma-sjuk. Ska gå lägga mig i sängen jämte honom och titta på Idol-finalen. Hoppas Kevin vinner men jag tror fortfarande att det blir Alice....

Svar till mamma

Håller me dig helt och hållet, Andreas är klart snyggas i Idol juryn, en natt me honom hade ju inte varit fel.... mmmm..... Där hoppas jag att du inte håller me mig för vad skulle Ulf säga?????

Bilder på Elias

Här kommer lite bilder på Elias. Bild 1 och 2 åker han truck med morfar Ulf. Bild 3, 4 och 5 åker han fyrhjuling. Bild 6 och7 kryper han på golvet inne på EKB (elkraftsbyggarna)

                 

Danny=Idol...

Åhhh, min lilla Danny fick vara med i Idol i år igen, iallafall en liten liten stund. Han är ju så fin min lilla Danny-boy...
Om ca 20min börjar Idol igen, men det dröjer säkert 20min till innan vi får veta vem som vunnit. Hoppas att jag orkar hålla mig vaken, har ju blivit lite kvällstrött på sista tiden. Kanske det också kan bero på att jag och min lilla goding bråkade mer än vanligt idag!!!

Svar till Ulrika

Ja ja, men nu är det så att Robin är utslagen, det är Kevin och Alice kvar i Idol om du nu har missat det. Ok att Bagge är kvar och tur är väl det att man inte behöver rösta på honom för då hade väl du röstat för hela lönen... Det hade väl varit jobbigt om Bagge och Swartling hade suttit båda två i juryn...? Vem skulle du då ha givit ditt hjärta till???

Vem blir Sveriges Idol 2008?

Ja, vem tror ni blir Sveriges Idol 2008? Jag hoppas att det blir Kevin.
Här kommer mitt utlåtande om finalisternas framträdanden.

DERAS EGNA VAL
Kevin Borg     Han sjunger ju som en gud, men jag tycker inte att han tog för sig på scenen som han brukar, är det finalnerverna tro???
Alice Svensson     Bra att hon valde en rockig låt med attityd!, men jag tycker hon också drog sig tillbaka på scenen..., det måste vara nerverna...

TITTARNAS VAL
Kevin Borg
     Tycker att han gjorde detta grymt bra! Han ÄR en stjärna!!!
Alice Svensson     Hon gjorde detta sjukt bra första gången och lika bra gjorde hon det nu!!!

VINNARLÅTEN
Kevin Borg
     Kevin är ju en stjärna, han fixar allt, rock, pop, schlager, ballader, mm.
Alice Svensson     Oj oj oj, det här gjorde hon ju riktigt bra. Trodde inte att hon skulle klara av en ballad. Jag fick en känsla av Disney´s Alladdin... Alladdin och Jasmine på flygande mattan, romantiskt...

Shit, det blev inte så lätt som jag trodde... Måste bara säga att jag verkligen tycker om vinnarlåten, kanon bra!
Ja, vem blir vinnaren av Idol 2008??? Jag har ju hela tiden hoppats på Kevin men ikväll lägger jag min röst på Alice, hon gjorde vinnarlåten såååå mycket bättre.
Jag hoppas fortfarande på att Kevin vinner, men jag tror faktiskt att Alice blir Sveriges Idol 2008!

Har ni fest eller?

Ja den frågan funderar jag på att gå ner och fråga min granne. Han sitter hemma med en kompis, dom sitter där nere och pratar, eller gapar kanske jag ska säga. Dom spelar så hög musik att dom måste gapa till varandra. Man kan nästan känna golvet vibbrera och jag skojar inte när jag säger det! Tack och lov att dom har stängt balkongdörren, hade den varit öppen så hade jag inte hört tv:n ens. Ibland när grannen har någon kompis hemma och jag pratar i telefon med mamma så kan hon fråga mig vem som är hos mig, "nä mamma lilla, det är grannen" säger jag. Hon kan även fråga vad det är för musik jag spelar, "nä mamma, det är grannen som spelar"  svarar jag henne. Det är ju helt sjukt! Varför spela så hög musik så man inte ens kan prata med varandra utan måste gapa??? Om dom ändå hade spelat bra musik , men just nu spelas det bara SKIT!
I morgon ska vi hem till farmor och baka pepparkakor. Ja, vi får se hur det går för lilla godingen. Ska ta massa bilder.
Nu ska jag gå till sängen och läsa lite, har börjat läsa en bok som jag fick av mamma härom dan, kommer inte ihåg vad den heter men den handlar om prinsessan Diana.

Sov med öppna ögon!

När jag va inne och kollade till godingen så låg han i sin säng och sov med öppna ögon!  Hade jag inte sett att han andades när jag kom in i rummet så hade jag nog fått panik och trott det värsta! Men godingen sov så skönt. Lilla gubben du får inte skrämma mamma på det viset!!!

Fan jävla skit!

Faaaaaan jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rösterna räckte tydligen inte... Ja ja, Kevin vinner, ingen snack om saken och det va ju faktiskt det som va huvudsaken! Robin får ett skivkontrakt iallafall, det är jag säker på. Lycka till Robin!

Svar till Heidi

Nja, han har nog inte fattat det här med tv än, godingen kan ju inte sitta stilla i 10 sekunder ens... Klart du får passa honom på onsdag om du vill, han går inte på dagis då, men det får inte bli försent bara, han ska vara på dagis på torsdag klockan sju!!!!, lussefirande!

Vilka två får tävla i globen?


Alice Svensson   Kunde dom inte ha valt en annan låt till henne, en låt med lite mer attityd? Jag gillar låten men det finns låtar som passar henne bättre. Hon gjorde det ok.
Robin Bengtsson   Tycker att Robin borde fått en rock-ballad så han kunde använda sin gitarr... Tycker att hans röst är lite för mjuk för denna låt. Nja, sådär. Tyvärr...
Kevin Borg   Killer bjuder verkligen på sig själv!  Fan jag blir så glad när jag ser honom på scenen! Detta fixade han perfekt, som vanligt!

Fan va arg jag blir på juryn! Hur fan kan man välja fel låt till en av deltagarna????!!!! Tror att juryn vill ha Alice och Kevin i final, dom gjorde ett misstag med vilje säkert, fy skäms! Jag hoppas ju att Kevin vinner hela Idol, men nu tänker jag faktiskt rösta på Robin, för han får inte åka ut!

Alice Svensson   En låt med attityd, passar henne perfekt! Tyckte hon gjorde det kanon bra!
Robin Bengtsson   Vet inte om ljudet försvann i en sekund eller om han tappade texten?, men jag tycker att han gjorde det helt ok, han kunde väl kanske ha rört sig lite mer på scen.
Kevin Borg   Han kan verkligen sjunga vad som helst. Han är redan en stjärna!

Nu har jag röstat tre gånger på Robin, ska rösta några gånger till.
Kevin är ju klar för final, det står mellan Alice och Robin. Idag är det verkligen svårt att gissa..., men jag tror faktiskt att Alice åker ut. Och det säger jag inte baraför att jag hoppas på det, det känns som att Alice har gjort sitt i Idol.
Om en timme och lite till så vet vi vilka två som får tävla om att bli Idol 2008. Spänningen stiger!!!

Fredag 5 December

Snart är maten klar, idag blir det korvsoppa, mums! Vi har varit hos Bella och Alexzandra på morgonen idag, vi firade mamma lite. Det kändes som att mamma blev lite besviken för att hon inte fick någon födelsedagspresent av mig och Elias, men va fan hon fick ju blomsterbud igår och det är ju inte riktigt helt gratis... Ja ja, hoppas du inte blev alltför ledsen, du kanske får en mycket fin julklapp istället...
Elias sover nu. Idag ska han få vara med Lenita. Hon ville så gärna träffa Elias. Vet inte riktigt vad jag ska göra på min barnlediga tid..., några förslag? Kanske ska sätta mig i badet och bara koppla av, men jag vet att jag inte har tålamod till att sitta där så länge, max 15-20 minuter.
Ikväll är det ju Idol, undra vem som halkar ifrån på mållinjen??? Jag hoppas ju att Kevin Borg och Robin Bengtsson tar sig till final, Alice Svensson är också jätte duktig men killarna är lite bättre.
Nu kom jag på något som jag kan göra när jag är barnledig. Jag kan ju slå in julklapparna. Jag tror att jag bara har två julklappar kvar att köpa, bra va? Pengar får jag på torsdag och då kan jag ju köpa dom sista julklapparna på fredag. Så förhoppningsvis är jag klar med alla paket innan tredje advent, helt otroligt!

Elias har "pratat" med sin pappa...

... idag på msn! Det är första gången dom har sett varandra "levande". Elias sa inte så mycket, han förstod nog inte men Ilhami (Elias pappa) blev rörd och hjärtat slog några extra slag... Han sa att han önskar att han kunde krama om sin son, jag retades lite med att säga att jag gör det flera gånger om dagen... Då blev han lite smått avundsjuk, hahaha, rätt åt honom! Nä, jag ska inte vara elak, vi har faktiskt kommit varandra väldigt nära nu, vi har blivit riktigt bra kompisar och det känns ju väldigt bra för Elias skull. Jag hoppas att det fortsätter såhär. Undrar bara vad han ska säga till sin fru..., hon vet ju inte om att Elias finns.. Och inte nog med det, Ilhami och hans fru väntar dessutom barn..., så Elias ska bli storebror i mars någongång, han ska få en lillebror! Ja ja, det är ju inte jag som har satt mig i den här situationen så jag behöver inte bry mig. Jag måste bara säga att jag är så glad att Ilhami har börjat bry sig om sin son!

Blomsterbud

För en stund sen ringde mamma. Jag hann knappt säga något innan hon sa; Nu gråter jag! Hahaha, hon började gråta för att hon hade fått blomsterbud av mig och Elias... Ja ja, lite gulligt va det ju men inte böhöver hon börja gråta, det hade väl räckt med att få tårar i ögonen...
Jo, vi skickade blomsterbud till henne idag eftersom vi inte kunde vara där och fira henne.
Det är la konstigt, det är roligt att få blomsterbud men det är inte lika roligt att få blommor direkt från personen..., jag tycker inte det iallafall.

GRATTIS!

GRATTIS på er tanter! Mamma och hennes barndomskompis fyller idag år, 48 respektive 46 år. Hoppas ni får en trevlig födelsedag! Vi ses i morgon mamma.
Hipp hipp hurra för mamma och Taina idag!!!!


Julbilder

Nu äntligen har jag fått tummen ur röva och lägga upp bilderna som jag tog när jag julpyntade.
     
Elias lilla gran.                  

     
Köket. Visst ger den julkänsla?

     
Vad tycker ni om mina fina gardiner?

     
Vardagsrummet. Glöggen är från 2006, kunde inte dricka den då eftersom jag va gravid.

     
Vardagsrumet. Mina fina stjärnor som man hänger på gardinstången. Lite ser man att det lyser på balkongräcket.

Nå, får ni någon julkänsla?

70-talister...

Pappa har lekt lite med datorn igen, nu har han gjort om oss till 70-talister... Jag tycker att jag påminner om hon i "Dirty dancing" om man kollar fort och Elias påminner om Thomas Brolin.




Är han inte söt min lilla 70-talist?

Min tv-kväll

Jag måste bara säga att onsdagar och givetvis fredagar är dom bästa tv-dagarna (just nu) i veckan. Ja men som idag, min tv kväll börjar vid sju tiden.
19.00-19.30 Nyheterna TV4
19.30-20.00 Sjukhuset TV3
20.00-21.00 Bonde söker fru TV4
21.00-22.00 Efterlyst TV3
22.00-23.00 Insider TV3
Och sen är det dax att krypa ner under täcket.

Onsdag 3 December

Godingen vaknade tio i sex i morses... Han fick lite välling sedan klättrade han ner på golvet, hämtade en av sina bilar, kom sen upp till mig i sängen igen, la huvudet på kudden och somnade. Vi sov ända till fem över åtta..., och Elias börjar dagis kvart över åtta..., jalla jalla! Tro det eller ej, men vi kom bara fem minuter försent.
Efter dagis idag så gick vi till knalleland för att lämna tillbaka det svarta glittret som vi köpte igår. Efter knalleland gick vi till farmor som äntligen har blivit frisk. Hon har tydligen haft världens influensa, det är ju sånna tider nu. Elias va rätt trött när vi gick från farmor, så när vi kom hem orkade han bara leka i ca 20 minuter innan det va dax att nana.
Jag ringde Heidi innan, hon är ju för rolig. Jag skulle bara säga till henne att det på hennes blogg inte gick att klicka på hennes inlägg där hon har länkat. När jag frågade henne vad hon gjorde så svarade hon; har det hänt något? Du är la skojig Heidi, baraför att jag ringer dig så betyder det inte att det har hänt något. Du får mig att få dåligt samvete, typ att jag aldrig hör av mig till dig. Det stämmer kanske rätt bra, men det är inte många jag hör av mig till, typ bara mamma och pappa... Så va inte jätte ledsen...

Tisdag 2 December

Inatt fick vi våran sömn förstöd, eller iallafall jag fick det. Någon jävel, ursäkta uttrycket, ringde vid tre tiden hem till oss utan att säga något, denne jävel ringde från skyddat nummer också, annars så hade jag ringt upp och frågat vad fan hon/han syssla med!!! Tidigare på kvällen igår så va det någon som ringde på skyddat också utan att säga något. Va fan om man nu ringer fel så kan man väl säga det annars så kan man ju lägga på när man märker att man har ringt fel, man behöver ju inte bara sitta där i andra sidan luren och vara helt tyst!
Idag va mormor på besök. Vi va i knalleland och kikade lite. Jag köpte svart glitter som jag ska ha i julgranen men ska nog lämna tillbaka dom imorgon, det blev inte alls bra, alldeles för mörkt... Nä, granen får bli likadan som förra året, rött och guld! Idag klädde jag granen, konstigt nog så brydde inte Elias sig så mycket om kulorna, han gick bara och pillade på dom lite så att dom gungade. Han försökte inte ens ta bort dom, men men, julen har bara börjat... Elias har iallafall hunnit med att "dansa" runt granen, han han gick några varv runt den och sen satte han sig på sin Bobby car och körde några varv...
Godingen fick för sig idag att inte sova middag, jag fattar inte hur han orkar, han är igång hela tiden. Han vaknade vid halv åtta idag, började bli trött vid tolv-halv ett. Vi åkte till knalleland men han somnade aldrig. Han somnade vid tjugo i sex, sten däckade gjorde han. Inte så konstigt, han brukar ju sova middag i 1-2 timmar och sen gå lägga sig vig sex-sju tiden. Undra hur han är imorgon, antingen hyper pigg eller dötrött...
Tror faktiskt att jag ska gå lägga mig i sängen och kolla på någon film, vilken film det blir det vet jag inte, men det spelar nog ingen större roll, jag kommer nog att sten däcka jag också.
Imorgon ska godingen tll dagis, tror att jag ska städa skåpen här hemma då, dom är ju fulla av skit. Jag kanske till och med hinner/orkar lägga upp bilderna som jag tog när vi hade julpyntat.

Nedräkning, 23 dagar kvar...

Jaha, då sitter man framför datorn som vanligt..., funderar på att kasta ut den!
23 dagar kvar, sen är det julafton. Jag gillar inte julen, men det är ju lite roligare nu när man har Elias! Att en liten trollunge kan göra livet mycket roligare??? Tänkte klä granen någon dag nu, måste ju hinna ta ett julkort framför granen. Elias kommer nog att riva ner granen det första han gör... Fick ett tips om att ha pepparkakor istället för kulor i granen, men jag tror inte att det gör nån större skillnad, han har ju snart ätit upp alla pepparkakor som vi har framme... Han satsar på att få mångajulklappar av tomten...
Nyår närmar sig också med stormsteg, vad ska ni göra? Mia frågade om jag ville följa med på kryssning till Helsingfors, men det kostar över 1000 spänn!!!, det är inte värt det och sen vill jag inte vara bort hur många dagar som hellst från Elias. Vet inte vad vi ska göra, det löser sig säker.
Ska nog ta och gå lägga mig snart. Godingen vakna nu, ska ge honom välling.


RSS 2.0