"Mamma, sluta röka"

Jag har sagt att jag ska försöka sluta röka den dagen då Elias säger "Mamma, sluta röka", jag ska iallafall försöka göra mitt bästa. Idag "sa" han nästan det, eller han sa det inte men han kanske menade det. Jag va inne på toaletten och fixade med kakeldekorationen, Elias han satt och lekte i hallen med lego. Helt plötsligt va han borta (!). Jag ropade på honom men han svarade inte. Kollade in i sovrummet men där va han inte, gick in i vardagsrummet och där satt han vid balkongdörren och hade fått tag på mitt ciggpaket som låg på fönsterbrädan... När jag gick fram till honom såg jag att han hade brytit av alla mina cigg!!! Sen fick jag försöka pussla ihop ciggen, inte för att jag skulle laga dom utan för att se så han inte fått i sig någon, men det hade han inte som tur va. Tur att jag alltid har ett extra ciggpaket hemma, annars så hade han haft en sur och grinig mamma här, och det är inte roligt. Det va precis som att han menade att han ville att jag skulle sluta röka, bara att han inte kunde säga dom orden, lite gulligt faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Min pappa slutade röka när jag bad honom sluta. Kommer inte ihåg hur gammal jag var men jag tror jag var 5-6 kanske. Elias kör lite mer drastiska metoder... funkar det tro? ;)

2009-02-10 @ 07:44:51
URL: http://frurissanen.blogg.se/
Postat av: heidi

hahaha ..det var nog det han menade..det var la tur att han inte stoppade ciggen i munnen..det hade kanske betytt att han vill börja göra som mamma... röka ;)

haha det där me dejt tips. .dt är inte att jag är desperat utan att jag har en liten dejt på lördag men det kan jag inte skriva ppå bloggen för vissa läser den o det vill jag inte att de ska veta.. ; det är lite hemlig förtsåtr du ,

kramis ;)

2009-02-10 @ 09:05:08
URL: http://heidisen.blogg.se/
Postat av: Elin

Saknar er så in i bomben mina älsklingar! Puss från Egypten

2009-02-10 @ 11:06:22
URL: http://elineverywhere.blogg.se/
Postat av: Dergham

Nice blogg såg att du gillar Elfsborg, hur tror du att det går för de iår?

2009-02-10 @ 18:46:20
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: Dergham

Trevligt med tjejer som gillar fotboll ju, hoppas verkligen du slutar med ciggen för din egen skull också ;)

Ska titta på topmodel nu :P

2009-02-10 @ 20:01:10
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: vicke

Jag tittar in och lämnar en kram på denna dag då alla hjärtan sprids och passar på att önska dig en trevlig helg.

2009-02-14 @ 09:35:49
URL: http://vickebloggarigen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0